Leren mediteren in 40 dagen voor alle werknemers (Online programma)

Om te zorgen dat iedereen in veertig dagen kan mediteren hebben wij een volledig online programma gecreëerd dat we de Online Meditatie Coach hebben genoemd.  Met maar liefst vijftien (!) soorten meditaties, een werkboek en een online coaching consult. Al verkrijgbaar vanaf €39,- per werknemer (excl. BTW). Lees hier meer over het online programma.

HOA Online Meditatie Coach Ebook_Banner

Lees hier meer over het online programma

Workshop: Mindfulness op de werkvloer

Online meditatie coach

Uit recent onderzoek blijkt dat mindfulness daadwerkelijk bijdraagt aan de gezondheid van werknemers. De werknemers die mindfulness training krijgen zijn minder chronisch moe, minder gestresst, minder angstig en slapen beter. Bedrijven als Google en Facebook bieden hun werknemers al standaard mindfulness trainingen.

Het goede nieuws is dat iedereen mindfulness kan leren. Met de juiste trainingen en tijd om daadwerkelijk te oefenen.  Wil je hier meer over weten? Vraag dan hier meer informatie aan.

Workshops voor bedrijven

Workshop: Stress Management

1 miljoen Nederlands kampen met burn-out klachten. 36% van deze klachten wordt veroorzaakt door werkstress. Uit onderzoek van de Rijksoverheid blijkt dat 3 miljoen werknemers aangeeft behoefte te hebben aan maatregelen tegen stress.  Collega’s zoeken naar tools om de stress op werk te verminderen, zonder dat deadlines worden verplaatst of doelstellingen worden aangepast.

In deze workshop bieden wij op een heldere manier de inzichten, tools en technieken om te kunnen omgaan met stress op de werkvloer.  Wil je hier meer over weten? Vraag dan hier meer informatie aan.

Mindfulness apps

Workshops voor bedrijven

Vitaliteitsprogramma op maat voor jullie bedrijf

zingen in de regen

Het geluk en gezondheid van werknemers komt steeds hoger op de agenda bij bedrijven. Wij maken vitaliteitsprogramma’s op maat voor bedrijven. Hierbij kun je denken aan trajecten van 3 maanden – 1 jaar waarbij we cross-fit, yoga, mindfulness, meditatie & coaching kunnen combineren.  De unieke combinatie van sport en mindfulness op de werkvloer maakt het een integraal geheel zodat de medewerker tijdens en na dit traject zelf met de geboden tools aan de slag kan. Vraag hier meer informatie aan. 

Weten hoe een programma voor jullie bedrijf eruit kan zien?

Programma: Mindfulness leadership (MT Development program)

Het Management development programma van nu. Waarom kiezen voor het Mindfulness Leadership programma:

  • Op een moderne manier medewerkers opleiden.
  • Focus op teambuilding & persoonlijke ontwikkeling.
  • Niet alleen ervaring als coach, maar ook als deelnemer.
  • Inzage in het proces door eigen inlog .
  • Waarborgen van opvolging door de oefeningen die online beschikbaar worden gemaakt voor alle deelnemers.
  • Wij maken het programma altijd met andere coaches afhankelijk van het bedrijf. Wij hebben niet een ‘standaard set’ aan bedrijfscoaches of trainers omdat we gebruik maken van de coaches die in de Mountain of Awareness Coaching community zitten.

Vraag hier meer informatie aan. 

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?