Onze visie

Wij geloven dat als je bewust jezelf bent, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Steeds meer mensen zijn op zoek naar die connectie met zichzelf. Dit kun je zelf doen, maar hoef je niet alleen te doen. 

Onze missie

Onze missie is om mensen te helpen bewust zichzelf te zijn. Er zijn veel ‘spirituele tools; om bij jezelf te komen, zijn en blijven. Er is niet één weg, en de bestemming ziet er voor iedereen anders uit. Mountain of Awareness is  een comfortabele basis waar jij jezelf kunt zijn en de tools & coaching vindt om bewust jezelf te zijn. Praktisch, en de community staat naast je. Spiritualiteit voor iedereen.

Leren mediteren

Over onze ontmoeting

Ons verhaal

Mountain of Awareness is het platform waarmee we een community bieden waarbinnen iedereen hun energie kan bundelen om global awareness te creëren. Mountain of Awareness is voor ons het huis waar iedereen thuis komt bij zichzelf. Een community waarbij coaches, therapeuten de verbinding vinden met elkaar en hun klanten.

The journey of a thousand miles, begins with one step

Met Mountain of Awareness bundelen we de krachten van coaches & therapeuten en willen we laten zien dat je je leven niet radicaal hoeft om te gooien om je eigen pad te kiezen. Alles wat je nodig hebt zit al in je en draag je altijd bij je.  

Enjoy your journey!

Liefs,

het Team van HoA