maand van de spiritualiteit

Evenementen tijdens de Maand van de Spiritualiteit

Deze maand is het de maand van de spiritualiteit. We hebben voor jou de highlights van deze maand op een rijtje gezet. Ook heeft Elianne een selectie gemaakt van de leukste events rondom deze maand. 

Wat is de maand van de spiritualiteit?

De Maand van de Spiritualiteit heeft als doelstelling om toegankelijk te zijn voor iedereen met interesse in spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Ongeacht leeftijd, sekse of religieuze achtergrond. Deze bijzondere maand in het teken van spiritualiteit is gestart op 15 januari en duurt tot en met 14 februari. Hieronder een overzicht van de highlights van deze maand!

Wat je wilt weten over deze maand.

Thema 2016: Werk in evenwicht
Het thema van De Maand van de Spiritualiteit van 2016 is Werk in evenwicht. Iedereen heeft in een bepaalde vorm te maken met werk. Werken voor een werkgever, werken aan een doelstelling in het leven, zelfontplooiing of zingeving. In balans en met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Hier lees je hoe je mindful in business in kan zijn.

Ben Tiggelaar schrijft essay Maand van de Spiritualiteit 2016
Ben Tiggelaar heeft een essay geschreven binnen het thema Werk in Evenwicht. De titel is Mooi werk en is vanaf 15 januari te koop in de boekwinkel. In Mooi werk verkent hij de relatie met werk in 31 kleine stappen. Wat maakt werken plezierig, goed en zinvol?

Uitreiking ‘Beste Spirituele Boek 2016’
Op zondag 24 januari is de titel het Beste Spirituele Boek 2016 uitgereikt. ‘Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?’ Het boek inspireert en motiveert. Nieuwsgierig waar het boek over gaat? Lees het in deze blog.

Evenementen tijdens de maand van de spiritualiteit

Speciaal voor jullie hebben wij de evenementen geselecteerd die ons het meeste aanspreken. We zijn benieuwd!

3 februari: ‘Vuur, aarde, lucht en water; ben jij in je element?’

Omschrijving: Astroloog Nicole van den Hurk is live coach en NLP master. Zij geeft deze avond uitleg over de vier elementen en krijg inzicht in jouw eigen elementenverdeling.
Wanneer: woensdag 3 februari 2016
Waar: Bibliotheek Dommeldal, vest. Geldrop
Aanvang: 20:00
Kosten: 5 euro
Info event

5 februari: ‘Mijn spiritualiteit vormgeven’

Omschrijving: Er is een groeiende behoefte aan een persoonlijke vorm van spiritualiteit, waarin de eigen belevingswereld uitgangspunt is en past bij jouw weg. Op deze retraitedag o.b.v. Ton Roumen breng je je eigen spiritualiteit in kaart. Bezinning, meditatie, opdrachten en gesprek helpen je deze dag na te gaan uit welke elementen je persoonlijke spiritualiteit bestaat en hoe die verder vorm kan krijgen.
Wanneer: vrijdag 5 februari 2016
Waar: La Verna, Amsterdam
Aanvang: 10:00
Kosten: 40 euro
Info event

6 februari: ‘Ontspan, Rust & Relaxdag’

Omschrijving: Kan jij wel wat rust en energie gebruiken in je leven? Wil je bewust leven? Een dag vol rust met wandelen in stilte, mediteren, lekker&gezond lunchen en een massage als toetje! Welke vorm helpt jou het best om je leven te leven met meer rust en energie?
Wanneer: zaterdag 6 februari 2016
Waar: Villa Elim, Hilversum
Aanvang: 10:00
Kosten: 14,95
Info event

8 februari: ‘Lezing Annemiek Schrijver ‘Leven in Aandacht’’

Omschrijving: Op maandag 8 februari komt Annemiek Schrijver, KRO/NCRV-presentatrice van het tv-programma De Verwondering, om 20.00 uur in de Hoofdbibliotheek Katwijk vertellen over het thema ‘Leven in aandacht’. Schrijver neemt haar toehoorders mee naar een leven dat rijker wordt als we ons niet zo enorm laten afleiden.
Wanneer: maandag 8 februari 2016
Waar: Bibliotheek Katwijk, Katwijk
Aanvang: 20:00
Kosten: 6 of 5 euro
Info event

14 februari: ‘Alles is Liefde bij Frontier Amsterdam’

Omschrijving: Intuïtief coach en Maya Tzolkin deskundige Nicole Zonderhuis begeleidt om 14.00 uur een ritueel om de ‘In Lak’ech’ liefde te activeren! Nicole en onze therapeuten en consultanten staan deze dag voor je klaar en zullen proberen om op alle vragen op liefdesgebied een antwoord te geven. Bij overtuigingen of blokkades die de liefde in de weg staan, kan namelijk een healing of bewustmakend consult natuurlijk veel doen.
Wanneer: zondag 14 februari 2016
Waar: Frontier World, Amsterdam
Aanvang: 12:00
Kosten: Gratis (consulten 12,50 euro)
Info event 

Al deze informatie hebben we van de website over De maand van de spiritualiteit. Er zijn nog veel meer leuke evenementen deze maand rondom het thema spiritualiteit, het complete aanbod vind je hier.

Wil je jezelf spiritueel verder ontwikkelen? Onze coach Germaine kan je hierbij helpen.

Elianne Dudok

door Elianne Dudok

Reacties