nieuwe maan 26 november 2019

Nieuwe maan 26 november 2019

De nieuwe maan 27 oktober 2019 staat in Boogschutter.  De zon en maan komen tegelijkertijd op en gaan tegelijkertijd onder. Nieuwe maan staat voor een nieuw begin en is een goed moment om plannen te maken of om iets nieuws te beginnen.  Je intenties neerzetten van wat je wilt creëren in je leven, die je weer met de volgende volle maan kunt meegeven. Met deze nieuwe maan in Boogschutter is het tijd voor avontuur en expansie. Happy new moon! 

De laatste maan blog…

Ook Mountain of Awareness gaat veranderen. Toepasselijk bij deze nieuwe maan. Met onwijs veel liefde en plezier heb ik deze maan blogs mogen schrijven. Ik hoop dat jullie ze met even veel liefde hebben kunnen lezen. De maan en astrologie blijven een mooie manier om iets beter te begrijpen wat er allemaal gaande is op aarde. In de toekomst kan je mijn blog misschien op een andere plek gaan vinden. Updates hiervan vind je in onze Facebookgroep. Heel veel liefs, Kiara. Nu weer door naar de blog, geniet van de laatste!

De nieuwe maan 26 november 2019 

Deze nieuwe maan is aan het begin van het Boogschutter seizoen. Na een diepe duik in onze innerlijke wereld, waarvoor het Schorpioen seizoen perfect was, zwemmen we weer naar boven. Schorpioen onderzoekt als een detective wat verstopt of onbewust is, zodat Boogschutter deze kennis gebruikt en kleine pijltjes schiet richting het universum. 

Oftewel: jouw lessen die je de afgelopen periode hebt mogen leren, mag je nu langzaam uit gaan zetten, stapje voor stapje. Stel dat Mercurius retrograde jou heeft laten inzien dat je belemmerende overtuigingen hebt, dan mag je deze nu langzaam gaan onderzoeken. In het Steenbok seizoen hierna mogen we uitzoeken wat we precies hiermee gaan doen en rock solid plannen smeden. Nu mag je vooral gaan ontdekken en onderzoeken, op een luchtige manier. Sta open voor nieuwe dingen. 

Inzicht 1: Bekijk je leven vanuit een hoger bewustzijn 

Boogschutter draait om verandering om zo het bewustzijn te vergroten, de horizon te verbreden. Jij mag op een nieuwe manier naar je leven kijken. Je mag dit op een speelse manier doen, zoals je als kind misschien wel je kamer ging veranderen. Hoe staat het bed daar, hoe heb ik meer ruimte? Dit mag je tijdens deze nieuwe maan 26 november 2019 doen in je leven, op elk gebied. Wie weet dacht je dat een collega zo serieus was, maar blijkt hij hartstikke grappig te zijn. Een nieuw perspectief. Misschien ontdek je wel iets nieuws bij jezelf. Alles mag op een leuke, speelse manier, vreugde staat hoog in het vaandel bij Boogschutter. 

Inzicht 2: Jij mag wakker worden

De zon en maan staan in een lijn met de planeet Uranus. Een planeet die houdt van schokkende gebeurtenissen, verrassingen en spiritueel ontwaken. Dit is ook een leuke tijd om jezelf een nieuwe vaardigheid aan te leren, zoals een nieuwe taal. Out of the box Uranus geeft ons duwtjes om wakker te worden en nee dat zijn niet altijd makkelijke gebeurtenissen. Je mag onderzoeken waarin jij wakker mag worden, is dat in jouw werk? Misschien krijg je een inzicht dat je het anders mag gaan doen. Kijk de angsten aan die jou klein houden. Hoe kan je door je eigen belemmeringen heen breken? Deze nieuwe maan 26 november 2019 is een trigger om collectief ons menselijk bewustzijn te vergroten en verhogen. This is just the beginning. 

Inzicht 3: Huppakee uit je comfort zone

Soms voel je dat je op het randje staat van een ravijn.. Aah hoe spannend is dat?! Je weet dat je de sprong mag maken alleen je denkt dat je niet durft. Die comfort zone is oh zo’n lekker veilig warm holletje. Denken we vaak. Wat als we van dat ravijn springen en er een parachute boven ons hoofd hangt die ons veilig naar beneden draagt? We mogen deze nieuwe maan 26 november 2019 openstaan voor nieuwe dingen en we mogen zeker er ook van genieten. Maak die sprong en denk: oh wat leuk, een nieuw avontuur, wat zal er voor mij om de hoek staan? 

Inzicht 4: Focus op JOY

Gelukkige Jupiter en liefdevolle Venus huppelen hand in hand deze nieuwe maan 26 november 2019. Ze vormen een aspect met onvoorspelbare Uranus en dus kunnen we onverwachte romantische ontmoetingen hebben. Misschien had je er afgelopen week al eentje. Daarbij mogen we ons focussen op joy, klinkt leuker dan plezier. Doe eens dingen anders dan je gewend bent. Ontmoet je zomaar iemand, focus dan op hoe leuk en geweldig het is, geniet in het moment. We kunnen ongeduldig zijn, maar weet wanneer je je mag overgeven aan wat is. Je hoeft niet te bedenken of je nog op date wilt of dat je zijn of haar naam geeneens weet. Geniet er gewoon van, geniet!

Bewust leven met de maan 

Veel van ons ervaren de invloed van de maan in ons leven en cyclus. Je merkt dat je anders slaapt of bepaalde patronen telkens terugkomen. In deze besloten Facebook groep  delen we inzichten met elkaar rondom de maan en andere astrologische events.

Meer over de maan? 

Boeken over de maan 

  • Leven met de maan – Yasmin Boland
  • Wijzen naar de maan – Jan Geurtz
  •  

    Kiara Louis

    door Kiara Louis

    Reacties