Nieuwe maan ritueel

Nieuwe maan: Een ritueel om je intenties te verduidelijkheden

Elke dag verandert de stand van de maan. Met slechts een aantal graden zet de maan elke dag ogenschijnlijk veel verandering in gang. In dit blog delen wij een nieuwe maan ritueel, om je intenties aan het universum te verduidelijken. Op die manier kun je manifesteren wat jij wilt. 

Waarom een nieuwe maan ritueel?

Naast dat de aarde voor het overgrote deel uit water bestaat, bestaan wij als mens ook voor het overgrote deel uit water. Net als de aarde (eb en vloed) reageert dus ook ons lichaam op de maanstanden. Tijdens nieuwe maan en volle maan kan je een ritueel doen om je intenties duidelijk te maken aan het Universum.

Hier vind je de stand van de maan nu.

Zo werkt het nieuwe maan ritueel.

Stap 1: Beschrijf je intenties op de dag van nieuwe maan
Schrijf tijdens de nieuwe maan (of in de dagen naar de volle maan toe) je intenties en wensen op een blaadje. Wat zou je graag willen loslaten en wat zou je graag willen ontvangen?

Stap 2: Lees je intenties terug met volle maan
Op de avond van de volle maan sta je stil bij wat je hebt opgeschreven. Je kunt dit voor jezelf houden of met elkaar delen (op kantoor delen wij het weleens).

Stap 3: Verbrand je intenties
Steek één voor één je brief aan. Je zet het letterlijk in vuur en vlam. Je geeft het mee met de volle maan. De as kan je daarna met de wind laten meewaaien of uitstrooien op een plek die betekenis voor je heeft.

De verschillende maanstanden en de invloed daarvan.

De maan heeft een behoorlijke invloed op ons, en wij kunnen de kracht van de maan ook gebruiken. Hier lees je daar meer over.

En wil je weten wat de invloed van de maan is volgens astrologen? Maandelijks schrijven wij een blog over de invloed van de nieuwe maan en volle maan. Hier vind je een overzicht van de maanstanden en de blogs.

Meer leren over intenties zetten en manifesteen?

Op Instagram kun je mij volgen @willemijnwelten daar deel ik gratis tools & tips HOE je kunt manifesteren!

 


Gepost onder Spiritualiteit & Wetenschap met de tag Astrologie

Willemijn Welten

door Willemijn Welten

Reacties