nieuwe maan 4 februari 2019

Nieuwe maan in Waterman 4 februari 2019

Het is weer nieuwe maan. De zon en maan komen tegelijkertijd op en gaan tegelijkertijd onder. Nieuwe maan staat voor een nieuw begin en is een goed moment om plannen te maken of om iets nieuws te beginnen.  Je intenties neerzetten van wat je wilt creëren in je leven, die je weer met de volgende volle maan kunt meegeven. Dit keer staat zij in Waterman.. De nieuwe maan 4 februari 2019 heeft een vrolijke, optimistische invloed.

 

Inzicht 1: Denk positief

Door de invloed van Jupiter en Mercurius hangt er een hoopvolle, vrolijke, positieve vibe in de lucht. Een goede energie voor grote beslissingen maken. Ga mee in deze fijne vibe door positief te denken. De toekomst kan je helder voor je zien, misschien is het fijn om je in januari gestelde doelen te herzien.

Maak gebruik van die helderheid door een duidelijk plan vorm te geven voor de toekomst, vertrouw hierbij in de goedheid van het leven. Goede communicatievaardigheden en jezelf laten zien zal relaties verbeteren. Bovendien kan concentratie verhoogd zijn, dus op werk en studie gaan misschien ook makkelijker.

Inzicht 2: Toon toewijding

Al deze positieve vibes zijn natuurlijk top. Maar je moet er wel wat mee doen tijdens deze nieuwe maan 4 februari 2019. The universe only works if you do. Er kunnen inzichten komen waardoor jij jezelf beperkt. Schrijf dit op, reflecteer hierop, praat erover met anderen, zolang je er aan de slag mee gaat. Doordat er een optimistische energie heerst, kan je rustig je zelfsaboterende gedrag bekijken. Focus je op je spirituele rituelen, zoals meditatie, energiewerk of tarot.

Inzicht 3: Geniet van het leven

Jazeker, van al deze good vibes mogen we ook gewoon genieten. Door de invloed van geluksplaneet Jupiter kan er goed nieuws of goed geluk  op je pad komen. Dat klinkt heerlijk, als je het mij vraagt. Geef jezelf ook de toestemming om hier van te genieten. Leef bewust in het moment. Dagelijks dankbaarheid opschrijven of uitspreken is altijd goed, maar zeker tijdens deze nieuwe maan 4 februari 2019.

Meer over de maan?

 


Gepost onder Spiritualiteit & Wetenschap met de tags Astrologie en nieuwe maan

Kiara Louis

door Kiara Louis

Reacties