volle maan 20 maart 2019

Volle maan 20 maart 2019 

De volle maan. Altijd een mooi moment om stil te staan bij wat er  in je leven, en daar omheen, afspeelt. De maan heeft veel meer invloed op ons dan we vaak bewust van zijn. Elke volle maan heeft een andere werking door haar specifieke stand op dat moment. De volle maan 20 maart 2019 is een supermaan en staat in het luchtteken Weegschaal. Zij wordt beïnvloed door drie planeten die op 0 graden staan, een perfecte tijd voor een nieuw  begin. Het belooft veel goeds! 

 

Volle maan 20 maart 2019 

Deze volle supermaan staat in het astrologische teken van balans, namelijk Weegschaal. Samen met de zon in het vurige, gepassioneerde teken Ram. Een gekke combinatie, die oh zo welkome balans gaan we niet meteen vinden. Tegelijkertijd vindt  de lente Equinox plaats. Het moment waarop de dagen weer langer worden en er letterlijk en figuurlijk weer meer licht in ons leven komt. 

Inzicht 1: Laat oude bagage nu echt los 

Deze volle maan mag je zien als een poort naar een nieuw begin. Dit is de laatste supermaan van een driedelige reeks dit jaar. Een periode om je bewust te worden van oude gedachtes, belemmeringen en patronen. Om deze vervolgens te doorvoelen en uiteindelijk los te laten.

De volle maan 20 maart 2019 is een afsluiting hiervan, dus een perfecte tijd om de laatste restjes oude bagage los te laten. Schrijf bijvoorbeeld een brief aan jezelf met alle dingen die jou niet meer dienen,  verbrand de brief vervolgens tot as die je daarna weggooit. 

Inzicht 2: Tune in op je eigen bewustzijn 

De poort van de volle maan 20 maart 2019 is het moment waarin we kunnen intunen op ons hogere bewustzijn en ons hogere potentieel.  Er staan maar liefst drie planeten op 0 graden, dus we kunnen veel verassingen verwachten die draaien om potentie en nieuw begin.  

De volle maan kan jou begeleiden hierin. Stel jezelf open hiervoor. Zo kan je een volle maan meditatie doen waarbij het licht van de maan vanaf boven helemaal door je heen stroomt – naar je geest, hart, ziel en lichaam. Zo kom je in balans en kan je je eigen waarheid vinden.  Antwoorden die je zoekt, verschijnen recht voor je neus. Helemaal voorbereid voor je eigen potentieel ga jij de lente in. 

Inzicht 3: Maak de nodige aanpassingen

Bij een nieuw begin horen ook uitdagingen. De maan quincunx Uranus creëert een opeenstapeling van frustraties en spanningen tijdens de volle maan 20 maart 2019. In relaties kunnen uitdagingen naar boven komen. Ook op het gebied van mood swings, slaap- en eetpatronen worden verbeteringen zichtbaar.

Onverwachte gebeurtenissen in je thuisbasis of bij familieleden kunnen voorkomen. Vooral bij relaties tot vrouwen, moeders en dochters kunnen wat scheurtjes ontstaan. Dit alles gebeurt zodat jij de nodige aanpassingen kan maken. Om fris en opgeruimd de lente in te gaan – ook op emotioneel en energetisch vlak. 

Happy full moon! 

Veel van ons ervaren de invloed van de maan in ons leven en cyclus. Je merkt dat je anders slaapt of bepaalde patronen telkens terugkomen. In deze besloten Facebook groep  delen we inzichten met elkaar rondom de maan en andere astrologische events. 

Bronnen: foreverconscious.com, astrologyking.com

Meer over astrologie?

 

 


Gepost onder Spiritualiteit & Wetenschap met de tags Astrologie, maan en Volle maan

Kiara Louis

door Kiara Louis

Reacties