volle maan 21 januari 2019

Volle maan in Leeuw 21 januari 2019

De volle maan. Altijd een mooi moment om stil te staan bij wat er  in je leven, en daar omheen, afspeelt. De maan heeft veel meer invloed op ons dan we vaak bewust van zijn. Elke volle maan heeft een andere werking door haar specifieke stand op dat moment. De volle maan staat 21 januari 2019 in het vuurteken Leeuw. Nu is het niet het moment om keuzes te maken, maar om vanaf een afstandje de chaos te aanschouwen.

De volle maan 21 januari 2019 is ook nog eens een maansverduistering. Net zoals een volle maan ligt de focus op emoties, relaties, thuis en familie. Daarbij komt nog een sterke invloed op je privéleven, door de maansverduistering. De zon staat tegenover de maan en dat helpt je om een objectieve blik te werpen op relaties. Doordat je sterk in contact staat met je eigen behoeftes en intenties, kan je goed zien of de balans nog klopt binnen je relaties. Blijf flexibel, rustig en open minded, zodat je met onverwachte gebeurtenissen kan omgaan.

Inzicht 1: Maak geen grote keuzes

De maan staat in een square met Uranus, wat voor mood swings en impulsieve reacties kan zorgen. Je voelt je misschien wat onrustig en hebt weinig geduld voor alles dat focus of toewijding vraagt. Als iemand je vraagt iets te doen, is de kans groot dat je hier tegenin gaat. Normale routines worden saai en je wordt snel afgeleid door al het nieuws. Ontspannen gaat misschien wat lastig en je voelt alsof er iets nieuws om de hoek van je leven staat, maar je er nog niet bij kan komen. Dit is dus niet de juiste tijd voor beslissingen maken, vanwege alle spanning en onduidelijkheid.

Blijf flexibel, rustig en open minded, zodat je met onverwachte gebeurtenissen kan omgaan.

Inzicht 2: Dubbelcheck alles

Vanwege de onstuimige, onrustige energie kan er op gebied van communicatie onduidelijkheid ontstaan. Er kunnen veranderingen komen, nieuwe vriendschappen ontstaan, alleen deze zijn waarschijnlijk van korte duur. Zeg niet zomaar uitgesproken dingen, denk twee keer na en check ook al je reisplannen even dubbel.

Spontane beslissingen zijn niet zo handig nu, net zoals snel ja zeggen op een idee. Blijf flexibel, rustig en open minded, zodat je met onverwachte gebeurtenissen om kan gaan. Een auto of fiets die kapot gaat, daar hoef je niet raar van op te kijken deze eclipse. Ook miscommunicatie ligt op de loer, dus check je mails drie dubbel na voordat je op send drukt.

Inzicht 3: Bekijk dingen anders

Is deze volle maan januari 2019 dan alleen maar ellende en chaos? Nee hoor, gelukkig niet. Je kan dingen makkelijker zien vanuit een nieuw, anders perspectief. Hierdoor kunnen originele ideeën ontstaan en kwartjes vallen.  Met een open geest, een rustige houding en genoeg geduld ga je deze eclipse prima overleven. Je zelfverzekerdheid en moed worden aangewakkerd, dus neem kleine stapjes en wees flexibel.

Bron: Astrology King

Stress, twijfels en onzekerheid inruilen voor rust, balans en kracht? 

Meld je dan nu hier aan voor onze gratis nieuwe online cursus Bewustzijn: de Basis. 

Meer lezen?

Kiara Louis

door Kiara Louis

Reacties